Eksamenshefte i kjemi 2

Eksamenshefte i kjemi 2 - Bjarne Berre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Berre
DIMENSJON
7,8 MB
FILNAVN
Eksamenshefte i kjemi 2.pdf
ISBN
6815515828483

BESKRIVELSE

Eksamensheftene i denne serien hjelper elever og privatister med de viktige eksamensforberedelsene. Heftene inneholder de siste og mest aktuelle eksamensoppgavene. Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, figurer og tegninger. Forfatterne forteller om eksamensformen og om utformingen av eksamensoppgavene, tar opp sentrale temaer som er aktuelle til eksamen, og gir deg gode råd og tips. Heftene kan også være fine å bruke som repetisjon før heldagsprøver. Dette heftet inneholder tre sett eksamensoppgaver i Kjemi 2: fra våren 2011, våren 2015 og våren 2016. Alle oppgavene har fyldige løsningsforslag. Heftet inneholder også et vedlegg med tabeller og formler som er nødvendige eller nyttige for å løse eksamensoppgavene. Bjarne Berre er adjunkt ved Levanger videregående skole, hvor han underviser i kjemi, biologi og matematikk. Han har dessuten vært sensor i kjemi i en årrekke.

Velg så et kapittel for å finne: Flervalgsoppgaver og kapitteltester; Animasjoner til teorien i grunnboka; Filmer av eksemplene i grunnboka; Løsningsforslag til Hør deg selv-oppgavene fra grunnboka Eksamenshefte i kjemi 2 . ISBN 9788245008395, 2009, Bjarne Berre .

Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, våren 2015 og våren 2016 ; Supereksamenskurs i Kjemi 2; Jeg er imponert over at du fikk han opp i fra 2 til 4. Du finner tips og hint til eksamen,.

RELATERTE BØKER