La det bli lys

La det bli lys - Hildegard av Bingen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hildegard av Bingen
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
La det bli lys.pdf
ISBN
1232951559739

BESKRIVELSE

Boken er en invitasjon til å oppleve lyset fra Guds visdom, speilet i Hildegard av Bingens visjoner. Boken er en spirituell reise, med meditasjonstekster for tredve dager. Hildegard von Bingen var en tysk abbedisse som levde i det 12. århundre. I vår tid ser man på henne som mystiker og visjonær.

... Og Gud sa: La oss gjøre mennesker i vårt billede, efter vår lignelse, og de skal råde over fiskene i havet og over fuglene under himmelen og over feet og over all jorden og over alt kryp som rører seg på jorden. La det bli lys.

Paraplyplante med lysstoffrør fra Bauhaus. Det er helt fantastisk, sa ordfører Steinar Bergsland i Tinn kommune til NTB sist uke. 31.

RELATERTE BØKER