13 timer

13 timer - Deon Meyer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Deon Meyer
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
13 timer.pdf
ISBN
2893907749848

BESKRIVELSE

Ny actionfylt krimroman fra den sørafrikanske mesteren Deon Meyer. Klokken 05.36: En kvinne er på vill flukt i Cape Towns omegn. Hun er ung, vakker, amerikansk. Og livredd ? fordi hun blir jaget som et dyr. Klokken 07.02: Den alkoholiserte, tidligere berømte sangerinnen Alexa Barnard våkner omtåket og oppdager ektemannen ? en notorisk utro, mektig plateprodusent ? liggende død på gulvet ved siden av seg. Like ved hånden hennes ligger en pistol. Allerede før frokost har Benny Griessel to mord på tallerkenen. Han har vært edru i 156 dager, men denne dagen blir ekstra tøff. Og rundt lunsj har arbeidet med å redde livet til en uskyldig jente gått over til å bli en desperat og kaotisk jakt. Overgriperne ser hele tiden ut til å ligge et hakk foran politiet. Ved middagstid blir Griessel selv skutt. Tretten timers drapsetterforskning for Cape Town-politiet. Eller bortimot en normal dag på jobben.

Pinterest ... Last ned rutetabell og linjekart for trikkelinjene 11, 12, 13, 17, 18 og 19 her. Se reiseplanleggeren for reiseforslag og rutetider. Smittede, innlagte og døde, status på sykehus i Norge, hovedtall for Europa og verden. Opplæringsloven § 13-7 fastslår at kommunen skal ha et tilbud om SFO til barn med særskilte behov på 1.-7.

I made it for my middle ... " 13 timer viser igjen hvor god Meyer er til å berette historier om mennesker som forfølges. Den innehar en sitrende spenning, og tar med seg leseren til «ukjente land» - billedlig talt - og ukjente opplevelser. Skru av månefaser.

RELATERTE BØKER