Jeg skriver løkkeskrift 2

Jeg skriver løkkeskrift 2 - Inger Thorstensen Tømte | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Thorstensen Tømte
DIMENSJON
9,95 MB
FILNAVN
Jeg skriver løkkeskrift 2.pdf
ISBN
4938035377044

BESKRIVELSE

Heftet er tenkt som en videreføring av Jeg lærer løkkeskrift, men kan også benyttes av elever som har fått annen grunnopplæring.

Inger Thorstensen Tømte. Jeg skriver løkkeskrift 3 bokmål.

Her får elevene øve på enten løkkeskrift eller stavskrift gjennom morsomme og utfordrende oppgaver der de må ... Jeg forstår de som har bruk for løkkeskrift, men jeg skriver faktisk mye raskere med formskrift. Jeg forstår også andres skrift bedre dersom det ikke er skrevet med løkkeskrift, men dette varierer nok fra person til person Men jeg mener fortsatt at barn over en viss alder (9-10-11?) burde få velge selv. Kjøp Jeg skriver løkkeskrift 3 bokmål fra Bokklubber Jeg skriver løkkeskrift er tenkt som en videreføring av Jeg lærer løkkeskrift, men kan også benyttes av elever som har fått annen grunnopplæring.

RELATERTE BØKER