Natt over Døvika

Natt over Døvika - Brødrene Valldahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brødrene Valldahl
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Natt over Døvika.pdf
ISBN
4881139178027

BESKRIVELSE

Året er 1955. Stedet er Kirkøy på Hvaler, et ferieparadis. Denne sommeren blir feriegjestenes etterlengtede, avslappende dager plutselig forandret til et mareritt. En ung kvinne blir funnet drept i teltet sitt på campingplassen på Døvika. Politiinspektør Harald Ek nyter noen hardt tiltrengte feriedager på øya. Til daglig har han hendene fulle i arbeidet med å knekke et forbrytersyndikat. Nå blir Ek nødt til å gå inn i etterforskningen av kvinnedrapet, noe som viser seg å være meget utfordrende, selv for en glimrende drapsetterforsker. Spenning, dristighet og råskap, iblandet kjærlighet og håp, gjør boka til en levende spenningsroman.

Dekk til glasset eller bollen, og la blandingen stå i kjøleskapet natten ... 2. Legg poteter og løk lagvis i en ildfast form og hell over fløte.

Skal du bestille digitale kart? Digitale kart bestilles hos geomatikkavdelingen i Fredrikstad kommune. For bestilling send e-post til [email protected] .

RELATERTE BØKER