Ninkolai

Ninkolai - Bjarte Daviknes Klakegg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarte Daviknes Klakegg
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
Ninkolai.pdf
ISBN
1080186717617

BESKRIVELSE

Om kjønnsidentitet og å miste sine nærmaste.Nina er ikkje lenger Nina, men er endå ikkje heilt blitt Nikolai. Tolv år gammal bur han på garden med besteforeldra Inger og Johannes. Mora har reist tilbake til byen dei to kom ifrå, utan Nikolai. Som ung vaksen flyttar han etter, mest for å finne fotfeste i seg sjølv, men kanskje også med eit håp om å finne mora. Saknet etter besteforeldra, særleg Johannes, dreg med seg glimt frå oppveksten på garden. Der andre tviheldt på Nina, var Johannes den einaste som ville sjå Nikolai. No er han blitt sjuk. Jo nærmare Nikolai kjem seg sjølv, dess meir svinn Johannes. Medan Inger strevar med saknet etter begge, og mor til Nikolai vaknar til live i gøymde minne, ventar kanskje kjærleiken på ein heilt (u)vanleg gut som heiter Nikolai.«Ninkolai» er ein roman om kjønnsidentitet, avvising og kjærleik, om å miste - og finne - sine nære i leiten etter seg sjølv.

Som eldste son var det forventa at Astrup skulle verte prest - og femten år gamal byrja han på katedralskulen i Trondheim. Nikolai Ray, Lévis, Quebec. 8,597 likes · 98 talking about this.

Du er hjertelig velkommen til vår hjemmeside og til å besøke kirken. Nikolai Håkon Amdal er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Nikolai Håkon Amdal og andre du kanskje kjenner.

RELATERTE BØKER