Tilbake

Tilbake - Merete Lien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Tilbake.pdf
ISBN
1141876804479

BESKRIVELSE

Jenny og Julians forsøk på å finne ut mer om det som skjedde i Praha, viser seg å innebære fare. Julian er sporløst forsvunnet, og Jenny får beskjed om å forlate hotellet. Livet tar en ny vending for Emily. Hun og barna skal bo på Egerhøi, mens Gerhard legger ut på en reise. Han påstår at det er Tyskland som er målet, men i virkeligheten har han ganske andre planer. Gerhard gikk om bord i "Havfruen". Landgangen ble fjernet og fortøyningene løst. Emily hadde blandede følelser. Ekteskapet hadde vært bygget på løgner og fortielser. Nå begynte et nytt kapittel.

Hun pendler fra Fauke. - Det er som å komme hjem på en måte, smiler hun.

Brennpunkt tar for seg den delen av planen som gjelder boliger til mennesker med psykiske lidelser. Kalle tilbake og erstatte en melding du har sendt. Velg Sendte elementer-mappen i mapperute til venstre i Outlook-vinduet.

RELATERTE BØKER