Elektriske maskiner og omformere

Elektriske maskiner og omformere - Magnus Dalva, Olav Vaag Thorsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Dalva, Olav Vaag Thorsen
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Elektriske maskiner og omformere.pdf
ISBN
3816245548815

BESKRIVELSE

Boka tar for seg transformatorer, synkronmaskiner, asynkronmaskiner, likestrømsmaskiner og kraftelektronikk.Boka tar for seg transformatorer, synkronmaskiner, asynkronmaskiner, likestrømsmaskiner og kraftelektronikk. Elektriske maskiner og omformere er i første rekke skrevet for elkraftlinjen i teknisk fagskole. Terminologi, symbolbruk og tegnemåter er valgt i overensstemmelse med gjeldende standarder og normer. Boka er illustert med strektegninger og fotografier, og har mange eksempler og oppgaver. Løsningsforslag til oppgavene: Se også vårt fagnettsted for elektrofag

Maskin-Elektrisk AS kan tilby deg direkte kontakt med fagfolkene og vi er beredt til å yte noe ... - reguleringsprinsipper og måleteknikk brukt i elektriske motordrifter Ferdigheter: Etter å ha gjennomført emnet skal kandidaten kunne: - modellere og analysere elektriske motordrifter og deres delsystemer (omformere, roterende maskiner og laster) - dimensjonere roterende maskin for en elektrisk motordrift Roterende elektriske maskiner (Heftet) av forfatter Svein Bua. Teknologi, transport og landbruk.

- Kjenne til og forstå virkemåten av forskjellige elektriske maskiner og omformere - Kjenne til og forstå fordeler og ulemper av de forskjellige elektriske maskiner for gitte applikasjoner Elektriske maskiner og omformere Om koronaviruset: Vær kildekritiske og vis hensyn. Offisielle kilder: fhi.no, helsenorge.no, regjeringen.no og who.int.

RELATERTE BØKER