Multi 5a, 2. utgave

Multi 5a, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland
DIMENSJON
3,63 MB
FILNAVN
Multi 5a, 2. utgave.pdf
ISBN
9214270218265

BESKRIVELSE

Revisjonen av Kunnskapsløftet har økt fokus på de grunnleggende ferdighetene. For å møte disse endringene reviderer vi Multi 5-7.I 2. utgaven har vi lagt vekt på:Dette er Multi 5-7, 2. utgaveStyrking av de grunnleggende ferdigheteneTydelig hjelp til hvordan svar på oppgaver føresMer hjelp til å løse tekstoppgaver, blant annet ved bruk av modellerFlere problemløsningsoppgaverMer variert undervisning med refleksjonsoppgaverEgenvurdering på slutten av hvert kapittelOppgavebok med oppgaver på 3 nivåerSpennende digitale nyheter: Smartbok, Smart Tavle og Smart Vurdering

utgave, Lærerens bok, Smartbok Lærerens bok har detaljert oversikt over kompetansemålene for trinnet samt faglige mål for kapitlet. Lærerens bok inneholder også forslag til spørsmål som stimulerer til diskusjoner og muntlige aktiviteter. Multi 5 Parallellbok følger Multi 5 Grunnbok side for side.

Av Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland. Multi Smartbok er en digital versjon av læreboka.

RELATERTE BØKER