Blodpenger

Blodpenger - Tore Aurstad, Carina Westberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Aurstad, Carina Westberg
DIMENSJON
12,88 MB
FILNAVN
Blodpenger.pdf
ISBN
5865611238879

BESKRIVELSE

Kristiania sommeren 1899. Oppdager Theodor Wulfsberg er omgitt av fordrukne og moralsk korrumperte polititjenestemenn i en hovedstad på randen av konkurs. Modernisering og forfall står side om side i en by preget av finanskrise, hvor rykter, hemmelighold og lysskye forbindelser fortetter spenningene i en allerede opphisset stemning. Og midt i dette - et drap på en anerkjent arkeologiprofessor. Og det på et av byens dårligere losjihus på Vaterland. Det er som om Kristiania er i ferd med å gå i oppløsning på vei mot et nytt århundre. Blodpenger er en fandenivoldsk historie fra et skyggefullt Kristiania. En historisk krim om forsvunne skatter, døde professorer, finanskrise, fortielser, løgner og hemmeligheter. Om en mystisk gledespike ved navn Huldra. Og en politietterforsker med samvittighetskvaler. En rå og fascinerende historie fra Kristianias fin de siècle.

En historisk krim om forsvunne skatter, døde professorer, finanskrise, fortielser, løgner og hemmeligheter. Om en mystisk gledespike ved navn Huldra.

Om en mystisk gledespike ved navn Huldra. Og en politietterforsker med samvittighetskvaler. Drapssiktet nordmann vil betale blodpenger for å slippe straff.

RELATERTE BØKER