Hvorfor ser du aldri babyduer?

Hvorfor ser du aldri babyduer? - Nina Kristiansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Kristiansen
DIMENSJON
5,19 MB
FILNAVN
Hvorfor ser du aldri babyduer?.pdf
ISBN
2025132626857

BESKRIVELSE

Det aller beste fra spalten "Spør en forsker".Folk lurer på de rareste ting, og nettavisa forskning.no kan hjelpe. Spørsmål om alt mellom himmel og jord sendes til spalten "Spør en forsker" og fageksperter i Norge og resten av verden gir svar.Her får du det aller beste fra den populære spalten: 80 overraskende, interessante og morsomme spørsmål med lærerike svar samlet i en gavebok til nysgjerrige i alle aldre. Du får svar på det du har undret deg over og det du ikke visste at du lurte på - alt fra om vi kunne klart oss uten månen til hvorfor noen situasjoner føles kleine.Bla i boka

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Hvorfor ser du aldri babyduer? av Nina Kristiansen (ISBN 9788248914396) hos Adlibris.com.

Amerika bok Gro Dahle pdf. Andrespråkslæring bok Harald Berggreen pdf.

RELATERTE BØKER