Madonna-gåten

Madonna-gåten - Knut Nærum, Elisabeth Botterli, Peder Udnæs | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum, Elisabeth Botterli, Peder Udnæs
DIMENSJON
5,85 MB
FILNAVN
Madonna-gåten.pdf
ISBN
9799776568933

BESKRIVELSE

Tre av landets skarpeste hoder har slått seg sammen og skrevet en heidundrende parodi på Da Vinci-koden, med handlingen lagt til Norge.En omstridt museumsdirektør blir funnet myrdet på Nasjonalgalleriet, og kongehistorikeren Bror Anton Lamsen må oppklare mysteriet ved å løse et mylder av gåter og rebuser. Samtidig blir han jaget av både en fanatisk politidirektør og en billig polsk leiemorder på oppdrag for en tvilsom dagligvaremilliardær.Nærum, Botterli og Udnæs har levert en bok som er forbløffende lik den internasjonale bestselgeren, men som har enda flere gåter! Mange flere snuskete vitser! Og en langt mer sannsynlig intrige.Gåte for gåte avdekkes en tusen år gammel sammensvergelse med forgreninger til Slottet, Edvard Munch og Norske Kvinners Sanitetsforening.Du kommer til å tro at det kunne ha vært sant.Knut Nærum er velkjent fra TV og tidligere bøker. Elisabeth Botterli og Peder Udnæs er tekstforfattere for Nytt på nytt.

149,-Tre av landets skarpeste hoder har slått seg sammen og skrevet en heidundrende parodi på Da Vinci-koden, med handlingen lagt til Norge. En omstridt museumsdirektør blir funnet myrdet på Nasjonalgalleriet, og kongehistorikeren Bror Anton Lamsen må oppklare mysteriet ved å løse et mylder av gåter og rebuser. Kjøp Madonna-gåten fra Tanum Tre av landets skarpeste hoder har slått seg sammen og skrevet en heidundrende parodi på Da Vinci-koden, med handlingen lagt til Norge.

3.96 217 5 Forfatter: Knut Nærum, Elisabeth Botterli, Peder Udnæs Innleser: Kim Haugen. Finnes som lydbok.

RELATERTE BØKER