Multi 5a, 2. utgave

Multi 5a, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Multi 5a, 2. utgave.pdf
ISBN
9840390889481

BESKRIVELSE

Revisjonen av Kunnskapsløftet har økt fokus på de grunnleggende ferdighetene. For å møte disse endringene reviderer vi Multi 5-7.I 2. utgaven har vi lagt vekt på:Dette er Multi 5-7, 2. utgaveStyrking av de grunnleggende ferdigheteneTydelig hjelp til hvordan svar på oppgaver føresMer hjelp til å løse tekstoppgaver, blant annet ved bruk av modellerFlere problemløsningsoppgaverMer variert undervisning med refleksjonsoppgaverEgenvurdering på slutten av hvert kapittelOppgavebok med oppgaver på 3 nivåerSpennende digitale nyheter: Smartbok, Smart Tavle og Smart Vurdering

Parallellboka legger til rette for at elevene kan oppleve gleden ved å mestre og å nå målene sine i fellesskap med elever som bruker grunnboka. Multi 5A, 2. utgave, Grunnbok.

I 2. utgaven har vi lagt vekt på:Dette er Multi 5-7, 2.

RELATERTE BØKER