Spør barn få svar!

Spør barn få svar! - May Britt Drugli, Mona Engen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Britt Drugli, Mona Engen
DIMENSJON
7,41 MB
FILNAVN
Spør barn få svar!.pdf
ISBN
5107865828944

BESKRIVELSE

Denne boka er skrevet for fagpersoner i barnehage, skole, pedagogisk-psykologisk tjeneste og barnevern. Forfatterne mener at disse fagfolkene bør snakke mer med barn! Hvis det er grunn til bekymring for et barn, eller hvis du tror innsikt i barnets meninger og erfaringer kan komme til nytte i ditt eget arbeid, bør du ta deg tid til å ha målrettede samtaler med barnI de senere årene har det vært mye fokus på barnesamtaler. Barnet begynner etter hvert å få status som en nyttig informant om seg selv og sitt liv.Boka bygger på SSR-metoden. SSR står for samtaler om sosiale relasjoner. Metoden egner seg til å snakke med barn om hvordan de har det, med utgangspunkt i sosiale relasjoner barnet inngår i. Ulike fagpersoner vil kunne bruke SSR på ulike måter tilpasset sin egen arbeidssituasjon og kompetanse. Metoden vil passe best i samtaler med barn i aldersgruppen ca. 4-12 år, men den kan også tilpasses større barn og bidra til konstruktive samtaler med tenåringer. I SSR-metoden bruker man konkrete figurer (dukker) som representerer de relasjonene barnet snakker om. Figurene sikrer et konkret holdepunkt for barnet og gjør det lettere for barnet å beholde fokus gjennom intervjuet. Bakerst i boka ligger det ark med til sammen 80 figurer i farger. Figurene kan stanses ut og brukes i intervjuene. Boka har praktisk spiralinnbinding.

Still ditt spørsmål skriftlig og anonymt, og få svar innen én til tre virkedager. Send spørsmål.

Gjør gjerne et søk på siden for å se om vi har svart på tilsvarende spørsmål før. Kjøp Spør barn. Få svar fra Bokklubber Denne boka er skrevet for fagpersoner i barnehage, skole, pedagogisk-psykologisk tjeneste og barnevern.

RELATERTE BØKER