Jeg er meg - du er deg

Jeg er meg - du er deg - Arnlaug Steine | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnlaug Steine
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
Jeg er meg - du er deg.pdf
ISBN
6439617426413

BESKRIVELSE

Jeg er meg du er deg beskriver barnets utvikling fysisk, sansemessig, psykisk og sosialt, fra barnet er født til det kan gå. Med utgangspunkt i at det lille barnet, allerede fra det er født, er et selvstendig individ, beskriver barnefysioterapeut Arnlaug Steine både samspillet som skjer mellom hjerne, kropp og sanser, og samspillet mellom indre og ytre påvirkning, og relaterer det til nyere forskning. Boken viser barnets utvikling med tekst og bilder, og hvordan man kan stimulere barnet og fremme den gode sansemotoriske utviklingen. Jeg er meg du er deg er skrevet for alle som arbeider med små barn ved helsestasjoner, i barnehager, ved institusjoner og på barneavdelinger ved sykehus, og dessuten for alle som utdanner seg innen pediatri og småbarnspedagogikk. Foreldre vil også kunne ha glede og nytte av boken. Arnlaug Steine er utdannet fysioterapeut og er spesialist i barnefysioterapi MNFF. Hun har bred erfaring i arbeid med barn, både som konsulent ved helsestasjon, rådgiver i barnehager, skolefysioterapeut og behandler av barn med spesielle behov. Steine driver i dag instituttet Fysioterapi for barn og unge. Hun har holdt en rekke kurs og forelest for ulike student- og faggrupper. Arnlaug Steine har tidligere skrevet boken Eg kan, Eg klarer.

Ut fra språkfølelsen. Kjøp 'Jeg er meg! Min meg, en bok om kropp, gode og vonde følelser, ulovlige hemmligheter og berøringer' av Eli Rygg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788276347845 La meg fortelle deg at før jeg gir meg selv til deg, må jeg gi meg til meg selv, for å bli kjent med alle mine kriker og kroker, og gå inn i de mest stille og mørke områdene i min sjel.Jeg vil kjenne hver og en av mine hemmeligheter, vite hva som er bra for meg og hva som er dårlig, og grave dypere inn i hvorfor. Jeg mener at du nå bør bekymre deg for hvordan et eventuelt samliv med ham ville blitt.

Til slutt var jeg trollbundet. Jeg er meg - du er deg er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Arnlaug Steine Arnlaug Steine 08/27/2010.

RELATERTE BØKER