Kommunikasjon, sex & penger

Kommunikasjon, sex & penger - Jostein Krogedal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jostein Krogedal
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
Kommunikasjon, sex & penger.pdf
ISBN
1456650783111

BESKRIVELSE

Sex, kommunikasjon og penger er kanskje de områdene som er de vanskeligste å håndtere i samlivet mellom to mennesker. Alt liv har potensiale og alt liv er utsatt for positiv og negativ påvirkning som kan sette livets hensikt i fare. I årtier har jeg sett at disse områdene er kjerneområder som enten kan ta oss opp eller kan ta oss ned. Boken du holder i hånden er tenkt som et redskap til å få kvinner og menn som satser på samlivet til å holde kursen, tåle utfordringene og komme sterkere ut på andre siden. Det er faktisk ikke gitt at vi får det til - selv om det var intensjonen. Etter å ha observert, fått innblikk i parforhold som lykkes og de som ikke går så bra - eller går helt i stykker, er det på tide å dele noen erfaringer fra en synsvinkel som vil provosere og utfordre mannen og gi kvinnen noe mer informasjon om denne skapningen som kalles mann, men ikke alltid er det. Etter å ha levd i over 50 år og vært gift med samme kvinne i over 30 år, vil jeg i denne boken gi noen perspektiver på det å være mann og pakke ut en del nøkler som har hjulpet meg. Videre vil jeg peke på faresignaler i vår tid for oss menn, og til slutt utfordre deg til å bli en mann som tar oppdraget og potensialet som faktisk er gitt deg, på alvor.

Penger og/eller makt - gjerne i kombinasjon - er driveren for mangt og mye, og får selvsagt også innvirkning på ... I tillegg synes jeg ikke penger og sex heller har en sammenheng. Jeg er verken nymfoman eller prostituert, så jeg kommer aldri til å ligge med noen for penger.

Skildringene er treffende, lesingen er morsom og budskapet er tydelig. Jeg kan rett og slett ikke uttrykke sterkt nok hvor viktig jeg tror boken er. Forlagets omtale: Sex, kommunikasjon og penger er kanskje de områdene som er de vanskeligste å håndtere i samlivet mellom to mennesker.

RELATERTE BØKER