Rapportlære for kriminalomsorgen

Rapportlære for kriminalomsorgen - Erik Halvorsen, Naima Khawaja, Birgitte Langset Storvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Halvorsen, Naima Khawaja, Birgitte Langset Storvik
DIMENSJON
8,18 MB
FILNAVN
Rapportlære for kriminalomsorgen.pdf
ISBN
8053515130122

BESKRIVELSE

Denne læreboken gir en grundig gjennomgang av rapportskriving for ansatte i kriminalomsorgen. Forfatterne forklarer gangen i rapportering av hendelser og opptak av innsattes, domfeltes og vitners forklaring. Gjennom momentlister, gir forfatterne tydelig oversikt over viktig innhold i hendelsesrapporter ved ulike typer hendelser og beskriver hva som bør innhentes av informasjon ved opptak av forklaringer fra de samme hendelsene. Det blir også redegjort for aktuelt regelverk knyttet til rapportering. Boken er ment for aspiranter ved Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS, men den er også relevant som oppslagsverk for ansatte i fengslene og friomsorgen som i sitt daglige arbeid skriver rapporter og opptar forklaringer.Erik Halvorsen er fengselsbetjent og aspirantveileder i Telemark fengsel, avdeling Skien. Halvorsen har erfaring som faglærer, og han er sensor i rapportfaget.Naima Khawaja er rådgiver i Kriminalomsorgsdirektoratet og er utdannet ved befalsskolen, fengselsskolen og BI. Hun har erfaring fra flere fengselsenheter og er engasjert av KRUS som fagperson i rapportfaget.Birgitte L. Storvik er jurist og førstelektor ved KRUS. Storvik har tidligere jobbet som jurist og inspektør i fengsel, og hun har gitt ut flere fagbøker.Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Gjennom momentlister, gir ... RAPPORTLÆRE for kriminalomsorgen Erik Halvorsen, Naima Khawaja, Birgitte Langset Storvik. ISBN 978-82-450-2528-6,!7II2E5-acfcig! BIRGITTE LANGSET STORVIK er jurist og førstelektor ved KRUS. Kjøp 'Rapportlære for kriminalomsorgen' av Erik Halvorsen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter. Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon.

RELATERTE BØKER