Supersunn familie på 12 uker

Supersunn familie på 12 uker - Anne Marte Handal Sneve | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marte Handal Sneve
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Supersunn familie på 12 uker.pdf
ISBN
6860970089341

BESKRIVELSE

Du har 12 uker på å gjøre nettopp din familie til den beste versjonen av deg selv! Anne Marte Handal Sneve viser deg hvordan. Her følger vi familien Storholt uke for uke, hvor de går fra å være en stresset familie med lite energi til å bli en sporty, sammensveiset og supersunn familie. Lek for barn er trening for de voksne, familien er det viktigste verktøyet, utviklingen kommer til å merkes på alle, og man vil oppnå en mer harmonisk familie. Boka hjelper familien til å ta de riktige valgene i hverdagen. Enkelt og konkret. Fordi tidsklemma og hektiske dager er en utfordring, trenger man tips og råd både til hvordan man kan få trent og til hva som er lurt å spise. Stikkordene for kostholdet er magrere, grønnere, grovere. Lær å ta de riktige valgene som gjør den store forskjellen! Boka er rikt illustrert med fotografier av så vel øvelser som matretter, og ikke minst familien Storholt etter hvert som ukene skrider frem. Se den store forskjellen før og etter! Anne Marte Handal Sneve er kjent fra programmet Sporty på TV 2 der hun viser Supersunn familie på 12 uker i praksis ved å følge en familie fra Drammen. Sneve er utdannet ved Norges idrettshøyskole og er personlig trener på SATS.

Du har 12 uker på å gjøre nettopp din familie til den beste versjonen av seg selv. Her får du oppskriften! Anne Marte Handal Sneve er personlig trener, kjent fra TV 2.

[supersunn] intro... De kom seg ut av kosebuksa og la om livsstilen på 12 uker. Jeg simpelthen elsker det når jeg kan smelle sammen en supergod - og supersunn - middag, som hele familien elsker på mindre enn halvtimen! ... 12.

RELATERTE BØKER