Voksen tro

Voksen tro - Geir Hellemo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Hellemo
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Voksen tro.pdf
ISBN
6547959721227

BESKRIVELSE

Voksen tro inneholder samtaleopplegg til tre bøker skrevet av Geir Hellemo - Mine tre liv, Livet i Salmenes bok og Gud i en gudløs verden. I bøkene sine reflekterer Hellemo over menneskers livsvilkår og utfordringer, med undring, kunnskap og et kritisk blikk. Gjennom spørsmålene i studieheftet Voksen tro får leseren hjelp til å gå dypere inn i disse tekstene, enten i en samtalegruppe eller ved å reflektere alene. Her finner du ingen enkle svar, men mange tanker for et modent liv og en voksen tro. Heftet har opplegg for ti samvær til hver av bøkene og kan brukes over flere semestre.

Av: Tore Laugerud. Dette kurset vil stimulere til vekst ved å bevisstgjøre om troens utvikling hos mennesker.

Hormonubalanse er den vanligste årsaken til akne hos voksne kvinner. Kvinner opplever ofte forverring i forbindelse med menstruasjon, i graviditet, rundt og etter overgangsalder , eller i forbindelse med bruk av p-piller. Spørsmål rundt likheter og ulikheter mellom muslimsk og kristen tro presenteres i en innbinding som skiller de to stemmene, men samtidig muliggjør den samtale og parallellesning.

RELATERTE BØKER