Byen med det store hjertet

Byen med det store hjertet - Jørgen Gunnerud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Gunnerud
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Byen med det store hjertet.pdf
ISBN
1534346838794

BESKRIVELSE

Byen med det store hjertet er en roman fra dagens Oslo. En kvinne fra NRKs Brennpunktredaksjon blir meldt savnet etter en handletur til Sverige. Bilen hun kjørte, blir funnet ved et tjern i Bjørkelangen kommune, men kvinnen blir aldri funnet. Kort tid etter forsvinningen begår hennes svigerfar selvmord. Tre måneder senere ligger saken fremdeles uløst hos Kripos. Førstebetjent Knut Moen blir satt på saken, som tilsynelatende står i stampe. Men et gjennombrudd setter i gang en kjede av begivenheter som får følger for en rekke personer på Oslos beste vestkant, også for Knut Moen. Byen med det store hjertet er den åttende kriminalromanen med Knut Moen.

Min idé har hele tiden vært at skuespillerne skal spille så streit som mulig.På scenen: Nicolai Cleve Broch, Marianne Krogh, Heidi Gjermundsen Broch, Silje Storstein og Jan Grønli Rolf hman. Tórshavn - den lille byen med det store hjertet. By.

Tórshavn er hovedstaden på Færøyene og er Europas minste hovedstad. ...

RELATERTE BØKER