Gjerningsmann: ukjent

Gjerningsmann: ukjent - Jørgen Gunnerud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Gunnerud
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Gjerningsmann: ukjent.pdf
ISBN
4063603941446

BESKRIVELSE

Året er 1979 og en kvinne blir funnet myrdet i en kjellerbod på Hovseter i Oslo. Knut Moen, som bor i strøket, blir satt på saken fordi han antas å ha førstehånds kjennskap til beboere og miljø. Men hvem kjenner en drabantby? Hva er det å vite om et sted der folk kommer hjem for å spise, se på tv og sove? Knut Moen hadde knapt nok snakket med et menneske siden han flyttet inn. Etterforskningen avdekker etter hvert et belastet ungdomsmiljø og lyssky forretningsvirksomhet, men fins det en forbindelse til mordgåten?

Banksjef Holme etterlyser sin revisor Stensby, som ikke har vært på jobb på noen dager. Huset er låst og ingen svarer. Gjerningsmann: ukjent roman om en forbrytelse.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Politiet jakter på en ukjent gjerningsmann etter at en kvinne ble angrepet med stikkvåpen og drept i en gate i Surahammar i Västmanland i Sverige.

RELATERTE BØKER