Profesjonelle læringsfellesskap

Profesjonelle læringsfellesskap - Lars Qvortrup | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Qvortrup
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Profesjonelle læringsfellesskap.pdf
ISBN
5276390024161

BESKRIVELSE

Profesjonelle læringsfellesskap presenterer en måte å arbeide sammen på for alle profesjonelle i skoleverket, det vil si både lærere, ledere og administrasjonen. Denne arbeidsformen er viktig i for å øke alle elevers trivsel og læring i skolen. Dette heftet presenterer forskning på området med fokus på å tydeliggjøre, hva profesjonelle læringsfelleskap er, hvorfor det er en god måte å arbeide på, og hvordan man kan gjøre det i praksis, slik at man utnytter potensialet i denne samarbeidsformen best mulig.

SePU (Senter for praksisrettet utdanningsforskning) Profesjonelle læringsfellesskap Lars Qvortrup Profesjonelle læringsfellesskap presenterer en måte å arbeide sammen på for alle profesjonelle i skoleverket, det vil si både lærere, ledere og administrasjonen. Louise Stoll - profesjonelle læringsfellesskap. Professor Louise Stoll ved University College London, center for Leadership in Learning, har forsket på hvordan utdanningssystemet kan skape kapasitet for læring gjennom å bygge profesjonelle læringsfellesskap og lærende nettverk. Profesjonelle læringsfellesskap presenterer en måte å arbeide sammen på for alle profesjonelle i skoleverket, det vil si både lærere, ledere og administrasjonen.

Dette heftet presenterer forskning på området med fo... Profesjonelle læringsfellesskap presenterer en måte å arbeide sammen på for alle profesjonelle i skoleverket, det vil si både lærere, ledere og administrasjonen. Denne arbeidsformen er viktig i for å øke alle elevers trivsel og læring i skolen. Profesjonelle læringsfellesskap, betingelser 1.

RELATERTE BØKER