Verden fram til i går

Verden fram til i går - Jared Diamond | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jared Diamond
DIMENSJON
6,87 MB
FILNAVN
Verden fram til i går.pdf
ISBN
1513840906395

BESKRIVELSE

""Fascinerende, klokt og utfordrende"" - Stavanger AftenbladDe fleste av oss tar det moderne livet som en selvfølge, med våre flyreiser og mobiltelefoner, karrierevalg og slankekurer. Men i nesten seks millioner år hadde menneskeheten ingen av disse tingene. Møtene med Amazonas-indianere eller urbolkningen på Ny-Guinea minner oss på at det ikke er lenger siden enn ""i går"" at vi alle var jegere og sankere, og at vi fortsatt lever i kropper som er bedre tilpasset steinalderen enn livet med iPhone.Verden fram til i går gir en slående framstilling av menneskehetens fortid slik den artet seg i millioner av år. I sin mest personlige bok hittil viser Jared Diamond at dagens representanter for denne fortiden kan inspirere oss til å endre livene våre på en rekke områder, enten det gjelder helse, barneoppdragelse, eldreomsorg eller håndtering av risiko og konflikter.

Denne boken er skrevet av forfatter Jared Diamond. Og denne forfatteren skuffer aldri! Supertirsdag kan føre fram til kampavstemning Joe Biden slo til med med brakseier i South Carolina og er fortsatt med i kappløpet om å bli presidentkandidat.

Men det er bare så vidt visdommen ikke drukner helt i ... I Verden fram til i går lar Diamond oss møte dagens representanter for de tradisjonelle menneskesamfunnene. Basert på sin unike forskning og mangeårige feltarbeid blant stammesamfunn rundt om i verden, leverer han en ruvende bok om alt vi kan ha glemt på veien fram til dataalderen. Verden fram til i går gir en slående framstilling av menneskehetens fortid slik den artet seg i millioner av år.

RELATERTE BØKER