Bukkene Bruse på badeland

Bukkene Bruse på badeland - Bjørn F. Rørvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn F. Rørvik
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Bukkene Bruse på badeland.pdf
ISBN
2872922848906

BESKRIVELSE

Bukkene Bruse er som vanlig på vei til seters for å gjøre seg fete. Men på veien dit ser de et nytt skilt. "Badeland - 200 meter" står det på skiltet. Bukkene synes det høres fristende ut. Og kanskje de slipper unna trollet også.Badeland er spennende, særlig den lange sklia. Men så kommer trollet.Fantasifull, humoristisk og ellevill lek i tekst og bilder med et av våre mest kjente eventyr.Open publication - Free publishing

Og kanskje de slipper unna trollet også. Bukkene Bruse på gamlehjem Alle barnehage- og småskolebarn kjenner «Bukkene Bruse på badeland», som på få år er blitt en moderne klassiker, elsket av barn og foreldre. Nå kommer oppfølgeren. Bukkene Bruse er på vei til setra.

mandyoy 36,424 views. Trollet er en skummel karakter i eventyret om Bukkene Bruse. Når han sniker seg etter dem til Badeland, er han kjip og urettferdig - med vilje.

RELATERTE BØKER