Drømmetegn

Drømmetegn - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Drømmetegn.pdf
ISBN
8066758640124

BESKRIVELSE

Kjærlighet, bedrag og mektige krefter ...Rakel er arving til en gård i Vestfold. Hun ble funnet i elven som barn, og ingen visste hvor hun kom fra. Likevel er det noen som vet - og som vil henne vondt. Det har hun ingen anelse om, men hun oppdager snart underlige krefter i seg selv.Han kastet henne i bakken så hun mistet pusten. Så la han seg over henne og presset en hånd mot halsen hennes.- Bare skrik, hveste han. - Ingen rekker å redde deg før jeg har fått mitt!Men da prikket det i hele kroppen hennes. En intens følelse av varme fór gjennom henne og skjøt ut i hendene. Hun grep om håndleddet hans og klemte til. Han skrek i smerte og slapp henne.- Din heks, hvisket han. - Du er en heks!

Likevel er det noen som vet - og som vil henne vondt. Kjøp Drømmetegn fra Bokklubber Kjærlighet, bedrag og mektige krefter … Rakel er arving til en gård i Vestfold. Hun ble funnet i elven som barn, og ingen visste hvor hun kom fra.

Se bilder av bøkenes bakside for mer info om serienes handling. Kan hentes eller sendes i posten om mottaker betaler porto.

RELATERTE BØKER