Du dør ikke

Du dør ikke - Linn Strømsborg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linn Strømsborg
DIMENSJON
8,41 MB
FILNAVN
Du dør ikke.pdf
ISBN
9431314712673

BESKRIVELSE

Eva lever et forholdsvis normalt, gjenkjennelig og godt liv. Jobb, egen leilighet, nye og gamle venner og så videre. Ingen grunn til bekymring, ytre sett. Men så en dag, på baderomsgulvet, får hun et panikkanfall. Og uten at hun skjønner hvorfor inntar frykten kroppen hennes, hun blir det veldig mange mennesker er: Engstelige, fryktsomme, utsatte. Hun søker seg bort fra vanlig samvær, vil heller sitte på rommet og passe på seg selv, eller løpe runder på Bislett sammen med ingen. Runder på runder som skal passe på henne, styrke kroppen, sørge for at hun ikke dør. Som hun kan gjøre når som helst. Folk dør jo hele tiden. Uten forvarsel. I alle aldre. Så hvorfor ikke Eva?Du dør ikke er både en veldig liten og nær sagt uendelig stor roman - om hvordan en ofte uforklarlig og tilsynelatende årsaksløs angst kan prege oss mennesker. Få oss til å søke bort fra det vi før søkte oss til. Fordi vi skjønner en grunnleggende grufull ting: at det ikke går av seg selv å være oss selv. Vi må slåss for det. Som regel mens ingen ser på. Men det er også en historie om å leve videre mens man slåss. Og om de venna som ikke slutter å ringe, selv om du aldri ringer tilbake.

Men en gjennomgang av 38 tilfeller, viste imidlertid at 35 prosent av pasientene returnerte ... Du kan normalt se den fra baksiden, på høyde med den nederste skuffen i et kombiskap. Forsøk først å ta ut strømkontakten, og vent i minst fem minutter.

Det beste i diktsamlingen til Besigye, slik jeg leste den, er tittelen og titteldiktet, som blir omvendt og vrengt på. Du lever så langsomt at du tror du dør, skriver Besigye et annet sted i samlingen. Kjøp 'Du dør ikke' av Linn Strømsborg fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER