Epikrisepoesi

Epikrisepoesi - Arne Hugo Stølan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Hugo Stølan
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
Epikrisepoesi.pdf
ISBN
9654831293364

BESKRIVELSE

I Epikrisepoesi tar forfatteren oss med til institusjonen, der vi møter folk i utsatte posisjoner. Med varme og innsikt viser Stølan oss at poesi kan være like effektiv som sykejournalen når det handler om å se våre medmennesker. «rødmix-pakken står som et stødig seilopp av brystlomma»

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202445812 Kjøp 'Epikrisepoesi' av Arne Hugo Stølan fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202441937 I Epikrisepoesi tar forfatteren oss med til institusjonen, der vi møter folk i utsatte posisjoner.

En varm og nær diktsamling om mennesker som lever på institusjon. Diktene er basert på forfatterens egen erfaring som sykepleier.

RELATERTE BØKER