Gåten om livets opprinnelse

Gåten om livets opprinnelse - Leif Gunnar Vik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Gunnar Vik
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Gåten om livets opprinnelse.pdf
ISBN
8424048581179

BESKRIVELSE

Diskusjonene om vår opprinnelse ender ofte opp med fokus på feil spørsmål. Det grunnleggende spørsmålet er ikke universets alder eller om det biologiske livet har utviklet seg gradvis. Det ytterste spørsmålet er: – Har livet blitt tilfeldig til, eller er det et resultat av intelligens og planlegging?

Ved hjelp av opplysende dataanimasjoner trenger Gåten om livets opprinnelse inn i den levende cellen for å utforske sinnrike biologiske systemer og maskiner som viser tydelige tegn på design. Opprinnelse er begynnelsen, startpunktet, årsaken eller utgangspunktet som noe er utviklet fra.. Eksempler.

Ikke bare kan du se nålevende dyr og fossile slektninger. Med livaktige rekonstruksjoner basert på den nyeste forskningen, kan publikum nå for første gang i Norge stå ansikt til ansikt ... 10 teorier om livets opprinnelse.

RELATERTE BØKER