Mosegrodd

Mosegrodd - Lotte Rødahl Friis | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lotte Rødahl Friis
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Mosegrodd.pdf
ISBN
5553271952429

BESKRIVELSE

Tankesøl om alt og ingenting, om deg og meg. Om pupper, savn og tequila. Om kompiser som er mer, og hjerter som er for mye. Lime og salt. Et glimt av ærlig hverdag i en liten bok.

I denne utstillingen er det den siste tolkningen som gjelder. Et mosegrodd tak ser litt forfallent ut, så for din egen tilfredsstillelses skyld bør du rengjøre taket med jevne mellomrom. Tak under trær trenger mer rengjøring fordi: Barnåler og løv samler seg i takrenner, under dekkbord, på vindskier og under mønepanner.

Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Mosegrodd, i både bokmål og nynorsk. Du kan for eksempel bruke ordet mosegrodd i stedet for forhenværende som er det som gjør dem synonymer til hverandre Husk imidlertid at betydningen av ord ofte avhenger av konteksten. Så det er også med ordet forhenværende hvorfor man bør sørge for at synonymer som er funnet egner seg egentlig til konteksten der du vil bruke dem. Mosegrodd sti.

RELATERTE BØKER