Silkehandlerens datter

Silkehandlerens datter - Dinah Jefferies | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dinah Jefferies
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Silkehandlerens datter.pdf
ISBN
2385364100396

BESKRIVELSE

Fra den bestselgende forfatteren av Tedyrkerens kone.To verdener. To søstre på hver sin side.1952, Fransk Indokina. Siden moren døde, har 18-årige Nicole levd i skyggen av sin vakre storesøster Sylvie. Søstrene er halvt franske, halvt vietnamesiske. Deres far er silkehandler, og han lar etter hvert Sylvie overta ledelsen av familiebedriften. Nicole får ansvaret for en nedlagt silkebutikk i et gammelt kvartal i Hanoi. Området syder av militante opprørere som vil ha slutt på det franske styret. For første gang i sitt liv blir Nicole klar over hva koloniveldet innebærer. Og hva familien hennes har vært involvert i.Konflikten trappes opp, og sammen med Trân, en vietnamesisk soldat, drar Nicole til fronten for å være til hjelp. På den annen side er det den russisk-amerikanske agenten Mark hun er forelsket i.Men hvem kan hun stole på i en verden hvor ingen er den de gir seg ut for å være? Silkehandlerens datter er en fengslende beretning om mørke hemmeligheter, søsterrivalisering og kjærlighet mot alle odds.Oversatt av Bente Klinge, MNO«Den ideelle boken, hvor man hele tiden vil vite hva som skjer videre. Beskrivelsene av tiden og karakterene alt dette gjør boken så fengslende.»Woman s Weekly«Nydelig atmosfære, med overraskelser som trollbinder deg.» My Weekly«Frodig og romantisk, gir en følelse av ekthet. Dinah Jefferies har gjort det igjen - en ny fulltreffer.»Sunday Mirror

To søstre på hver sin side. 1952, Fransk Indokina.

Oversatt av Bente Klinge, MNO «Den ideelle boken, hvor man hele tiden vil vite hva som skjer videre. Beskrivelsene av tiden og karakterene alt dette gjør boken så fengslende.» Kjøp 'Silkehandlerens datter, roman' av Dinah Jefferies fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER