Smarte energieffektive bygninger

Smarte energieffektive bygninger lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Smarte energieffektive bygninger.pdf
ISBN
5057419690585

BESKRIVELSE

Norske bygninger er storforbrukere av ressurser. Drift av bygninger står for hele 40% av den innenlandske energibruken. Skal vi bevege oss mot en mer bærekraftig fremtid, er det nødvendig med en betydelig reduksjon av den bygningsrelaterte ressursbruken. Energi og miljø er et av 5 satsningsområder ved NTNU,) Innenfor dette området har NTNU og SINTEF gjennomført et strategisk forskningsprogram med tittelen Smarte og energieffektive bygninger (Smartbygg). Prosjektet har hatt som mål å utvikle ny kunnskap, integrerte løsninger, og teknologi som gjør det mulig å dekke vårt bygningsrelaterte energibehov med betydelig lavere ressursforbruk og miljøpåvirkninger enn i dag.

(2005) Rätt attitud räcker inte för att leve energisnålt!. (2007) Smarte energieffektive bygninger. Tapir Akademisk Forlag.

Skal vi bevege oss mot en mer bærekraftig fremtid, er det nødvendig med en betydelig reduksjon av den bygningsrelaterte ressursbruken. NTNU og SINTEF har gjennomført et 5-årig forskningsprosjekt med tittelen Smarte og energieffektive bygninger (Smartbygg). Energieffektive og intelligente bygninger i et smart energisystem Hovedrapport 3 nyttelse af høje og lave elspotpriser.

RELATERTE BØKER