Fra første avspark til siste skudd

Fra første avspark til siste skudd - Fabian Woxholth, Preben Gløersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fabian Woxholth, Preben Gløersen
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Fra første avspark til siste skudd.pdf
ISBN
2701693698055

BESKRIVELSE

Årets "må-ha-bok" for enhver fotballentusiast med et bankende hjerte for europeisk fotball! Fra første avspark til siste skudd gir deg historiene og historier fra alle Europas fotballnasjoner. Journalist Preben Gløersen og fotballentusiast Fabian Woxholth har samlet underfundigheter og merkbare hendelser fra fotballens første dager på vårt kontinent. Fornøyelig lesning for alle som har et bankende hjerte for europeisk fotball!Første avspark fant sted i London i 1863, da den moderne fotballen ble funnet opp. Siden den gang har fotballen gått hånd i hånd med Europas nyere historie, gjennom blodige kriger, lysere tider og dagens utfordringer for verdensdelen vår. Denne boken består av kjente og mindre kjente historier og øyeblikk fra europeisk fotball, fortalt i kronologisk rekkefølge og med humoristiske skråblikk. Boken inneholder historier fra alle UEFAs medlemsland og alle europamesterskapene gjennom tidene. Etter avsparket i London i 1863 går veien videre gjennom ulike epoker i europeisk historie til det som foreløpig er siste skudd - EM i Frankrike sommeren 2016.Preben Gløersen (født 1987) har vært en habil fotballspiller med trikserekord på 68, riktignok med bruk av lårene. Fabian Woxholth (født 1987) nådde 16-delsfinalen i Norway Cup 2003, riktignok trygt plassert på benken. Begge to er over middels interesserte i europeisk historie og fotball.Forfatterinntektene fra boken går uavkortet til Leger Uten Grenser.

Lydbøker; Gå til Lydbøker; Nyheter; Lydbøker for barn; Lydbøker for voksne; Barn og ungdom. Barn og ungdom; Gå til Barn og ungdom; Barn.

Journalist Preben Gløersen og fotballentusiast Fabian Woxholth har samlet underfundigheter og merkbare hendelser fra fotballens første dager på vårt kontinent. Fornøyelig lesning for alle som har et bankende hjerte for europeisk fotball! Fra første avspark til siste skudd er en flott bok.

RELATERTE BØKER