Kjærlighet & grammatikk

Kjærlighet & grammatikk - Mary Simses | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mary Simses
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Kjærlighet & grammatikk.pdf
ISBN
5396885154761

BESKRIVELSE

Hvis bare reglene for kjærlighet var like enkle som grammatikkreglene...Grace Hammond er overbevist om at hun forfølges av uhell. Hun har mistet jobben som korrekturleser, kjæresten har dumpet henne og en hissig vannlekkasje herjer i leiligheten hennes på Manhattan. Nedslått reiser Grace hjem til Connecticut, for å slikke sine sår.Men hjemme er det ikke fred å få. Nok en gang konfronteres hun med søsterens tragiske skjebne som fremdeles preger familien. Og hun er ikke den eneste som er i hjembyen på besøk.Grace har ikke sett Peter siden high school. Nå er han en stor stjerne- regissør i Hollywood og er i hjemtraktene for å lage en .lm. Samtidig møter hun Mitch som jobber i den lokale sykkelbutikken. Fanget mellom løftet om et glamorøst liv og det forlokkende ved det kjente og kjære, må Grace bestemme seg for hva som virkelig betyr noe. Kanskje det er på tide å bryte reglene, og modig følge hjertet?

- Bibelen, 1. Kor 13,13 La meg bringe kjærlighet der hatet rår.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788279008705 Kjærlighet & grammatikk Mary Simses (Pocket) Tips en venn 146 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER