Kjærlighet og svik

Kjærlighet og svik - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Kjærlighet og svik.pdf
ISBN
5111127953810

BESKRIVELSE

Selma tør ikke å fortelle Joakim om kapteinens trusler. Det må bli Einar eller henne, Joakim kan bare få beholde en av dem i livet sitt. Hun holder ikke ut tanken på å leve uten Joakim. Nå står hun foran sitt livs vanskeligste valg. I Horten Guldsmedforretning skjønner hun at det ikke kan vente ... - Kan De også gravere inn i en liten kvist av en misteltein på utsiden av ringen? sa Joakim henvendt til innehaveren. - Hvorfor misteltein? spurte Selma. - Fordi jeg forbinder det med deg nå, forklarte Joakim. - Romantisk og vakker, men også dødelig. Du kan drepe meg ved å knuse hjertet mitt, vet du, hvisket han inn i øret hennes.

Men de blir enda mer fascinerende og svært handlingsorienterte hvis forfatteren la veien til å elske gjennom svik og forræderi av hovedpersonene. Dine oppmerksomhet - de mest interessante og populære arbeider om kjærlighet og svik! Ønsker du Kjærlighet & svik.

Det må bli Einar eller henne, Joakim kan bare få beholde en av dem i livet sitt. Hun holder ikke ut tanken på å leve uten Joakim.

RELATERTE BØKER