Når sola kjem dettande inn

Når sola kjem dettande inn - Per Olav Kaldestad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Olav Kaldestad
DIMENSJON
11,29 MB
FILNAVN
Når sola kjem dettande inn.pdf
ISBN
7425752528499

BESKRIVELSE

I etterordet i denne utgåva skriv Nina Goga: "Den som leser Kaldestads dikt for barn vil kunne kjenne glede og kraft , men også sorg, sinne og savn. Kaldestads dikt er sol og salt, nærhet og avstand, hurtige sprang og langsom observasjon." Dette er ei samleutgåve av dei tre fyrste diktbøkene hans for born. Per Olav Kaldestad f. 1947, har gitt ut ei rekkje bøker i alle sjangrar for vaksne og born sidan debuten i 1973. Han har m.a. fått æresliste-diplom i klassen for poesi av Premio europeo Pier Paolo Vergerio for "Sola klappar meg", Samlagsprisen og Askeladdprisen.

Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.no stedet. Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til Praha, eller finne drømmebilen. Solverv er betegnelsen for de to tidspunktene på året når solen har størst deklinasjon, nordlig 20.

Sola er sentrum i vårt solsystem, og planeter, dvergplaneter og en rekke mindre himmellegemer går i bane rundt den. Når Solen svulmer opp, øker temperaturen i solsystemets ytre strøk, men etter cirka 250 millioner år vil den røde kjempesolen skrumpe inn og bli til en hvit dverg på størrelse med Jorden. Da vil de gjenværende planetene befinne seg i en kosmisk dypfryser, og denne gangen for alltid. Når lys går gjennom et medium, går det ikke lenger rett fram.

RELATERTE BØKER