Året med tusen dager

Året med tusen dager - Berit Degnæs | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Degnæs
DIMENSJON
12,28 MB
FILNAVN
Året med tusen dager.pdf
ISBN
8382375387242

BESKRIVELSE

Berit og Richardt møtes i voksen alder. Etter bare et par års samliv rammes Richardt av det som viser seg å være Alzheimers sykdom. Etter hvert blir han så pleietrengende at han ikke kan bo hjemme. 55 år gammel dør han på sykehjem. Berit Degnæs forteller om hvordan livet endres. Hun gir innblikk i frustrerende møter med helsevesenet, viser omgivelsenes unnvikende holdninger og manglende forståelse. Samtidig lar hun leseren få del i de gledene hun og Richardt tross alt opplevde underveis.«Du og eg gjer vel i lesa denne boka . eit sjeldant stykke skrivekunst.»Jan Askelund, Stavanger Aftenblad«En gripende bok om å bli rammet av Alzheimers sykdom.»Hannelore W. Langstrøm, Fædrelandsvennen«. hun har satt ord på en avmakt som nok svært mange vil gjenkjenne.» Inger Bentzrud, Dagbladet«Det gjør vondt inn i hjerterota, men samtidig gleder og engasjerer den.» Ebba Espeland,Magasinet Det gode Liv«. et kjærlighetsskrift om et sterkt og vakkert forhold, men også et kampskrift mot et samfunn som er organisert slik at de aller svakeste kan risikere å bli snudd ryggen til.» Ragnhild M. Eidem Krüger, Bergens Tidende

Har du tre eller flere barn, har ... picazzo - tusen dager til det har vÆrt tre fine År de jeg nÅ har delt med deg siden skjebnen la sin hÅnd over oss to og vi passet godt i sammen kunne grÅte -... Dager i kalender er fargekodet slik: Rød -Offentlige fridager og søndager. Grå -Lørdager.

Lawrence-elva til Newfoundland. Men det er også avsetninger som For sykt barn-dager må du ha vært ansatt i minst fire uker før du har krav på å være hjemme med lønn.

RELATERTE BØKER