En gave for livet

En gave for livet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
En gave for livet.pdf
ISBN
9918123168075

BESKRIVELSE

Denne historien tar deg mer enn 60 år tilbake i tid, et relativt lite tidsrom i antall år, men som representerer en enorm utvikling innenfor det medisinske felt. Boken gir deg innblikk i pionerånd og sterke personligheter, men også evnen til nasjonalt samarbeid på tvers av helseregioner og fylker, som har vært ganske unikt. Det er historien om utvikling av helsetilbud til pasienter som ellers ville vært uten fremtid eller ville hatt en mye dårligere livskvalitet. I dette ligger også oppofrende menneskers vilje til å gi organer for at andre skal kunne få. Du får en oversikt over utviklingen av transplantasjoner utført i Norge, men historien er også satt inn i internasjonal sammenheng, en sammenligning Norge tåler godt. Boken gir en god oversikt over det medisinske eventyret dette har vært og er, med stor detaljrikdom for de som ønsker mer kunnskap om enkelte typer transplantasjon, skrevet på en slik måte at det skal kunne forstås uten spesiell medisinsk kunnskap. Pasientene har også påvirket utviklingen via tilbakemeldinger til helsevesenet gjennom studier av pasientopplevelse og direkte kommunikasjon med pasientforeninger og andre støtteorganisasjoner. Forfatterne henvender seg både til helsepersonell, pasienter og deres pårørende og andre spesielt interesserte. Historien burde også være en nyttig kilde til kunnskap for de som er satt til å styre og prioritere i helse-Norge. Boken er en samarbeidsutgivelse mellom redaktørene Per Pfeffer og Dagfinn Albrechtsen og Unipub forlag.

Den bortskjemte arvingen Jason Stevens kastes ut på en utrolig oppdagelsesferd, som tvinger ham til å besvare det ultimate spørsmål: Hva er forholdet mellom rikdom og lykke? Filmen bygger på bestselgeren «The Ultimate Gift» av Jim Stovall. En gave for livet fører til meget mere end bare at få en masse ting fikset - det er en måde at være sammen på, hvor vi får hyggen ind i opgaverne og er sammen om at klare ærterne. Det er godt for ungernes selvtillid og selvværd, og de bliver så stolte, når tingene lykkes, som da min datter her til aften kunne servere hjemmelavede fyldte chokolader for sin bedstefar. Livet er dyrebart — det er en gave som må tas vare på og verdsettes høyt fra den spede begynnelse.

Produktbeskrivelse. Denne historien tar deg mer enn 60 år tilbake i tid, et relativt lite tidsrom i antall år, men som representerer ... Barn og fysisk aktivitet - en gave for livet Barn som er fysisk aktive, vil få en rekke helsefordeler - mange av disse fordelene kan det være vanskelig å ta igjen senere i livet.

RELATERTE BØKER