En siste detalj

En siste detalj - Harlan Coben | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
En siste detalj.pdf
ISBN
8936493301259

BESKRIVELSE

Myron Bolitar forelsket seg i en kvinne som han skulle beskytte - nå er hun død. Myron har flyktet fra sin dårlige samvittighet. Han vil bare ligge på stranden med en drink i den ene hånden og en uforpliktende flørt i den andre. Så kommer de dårlige nyhetene: En klient av ham er myrdet. Esperanza, hans beste venn, er mistenkt. Det er utenkelig at hun kan ha gjort det, men av uforståelige grunner benekter hun det ikke. Mot hennes vilje må Myron kjempe for å få Esperanza frikjent.

Han vil bare ligge på stranden med en drink i den ene hånden og en uforpliktende flørt i den andre. En siste detalj book. Read 820 reviews from the world's largest community for readers.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Nye detaljer: Strid om telefonsamtale Politiet mener en telefonsamtale og Tom Hagens forklaring om hans første minutter i huset er mistenkelig. - Svært lite overbevisende, sier hans forsvarer. En siste detalj.

RELATERTE BØKER