Frihet, likhet, farskap

Frihet, likhet, farskap - Audun Lysbakken | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Lysbakken
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Frihet, likhet, farskap.pdf
ISBN
4497710404724

BESKRIVELSE

Overrasket oppdager Audun at han har tatt strømpebuksene utenpå babyens bukse. For tredje gang. Til gjengjeld forsøker vesle Aurora å spise avisene far gjerne skulle lest.Barne- likestillings- og inkluderingsministeren i pappaperm skriver her varmt og engasjerende om hvorfor pappaperm er bra for arbeidslivet, for likestillingen og, ikke minst: for nybakte fedres nærhet til sitt eget barn.Dette er en humoristisk, politisk og hverdagsnær bok om frihet, likhet og farskap.Audun Lysbakken (f. 1977) er barne-, likestillings- og inkluderingsminister og nestleder i SV. Han har tidligere gitt ut boken Deltakerne . en reise i demokratiets framtid, med Ingvar T. Skjerve (Forlaget Manifest 2009).

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Overrasket ... Dette er en humoristisk, politisk og hverdagsnær bok om frihet, likhet og farskap.

Men 1789-revolusjonen var borgernes revolusjon. Dominert av krav til individets frihet, sikkerhet for privat eiendom og rett til å gjøre forretninger uten statlig kontroll og innblanding. Frihet, likhet og FARSKAP! "Medmor" kan ikke erstatte far og hans slekt.

RELATERTE BØKER