Helsekampen

Helsekampen - Vilhelm Schjelderup, Britt Hertzberg Untiedt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vilhelm Schjelderup, Britt Hertzberg Untiedt
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
Helsekampen.pdf
ISBN
3104712001861

BESKRIVELSE

Hvorfor oppsøker stadig flere alternativ medisinsk behandling og opplever gode resultater? Hvorfor viser statistikk fra 1998 at de fleste som oppsøker alternativ medisin, kommer fra helsevesenet? Hvorfor ligger Norge i verdenstoppen når det gjelder en rekke kroniske lidelser, spesielt psykiske lidelser, som i dag har passert muskel- og leddplager? Er det behov for nytenkning i dagens helse-Norge? Er det virkelig sant at alternativ medisin ikke kan dokumenteres? Dette belyses nærmere i denne boken, både i et historisk, vitenskapelig og fremtidsrettet perspektiv. I vår etablerte medisin har vi manglet en teori for å forklare kroppens evne til selvhelbredelse, noe som er en forutsetning for all legegjerning. Og i vår ensidige tro på kjemien har vi manglet respekt for forskning innen biofysikk. "Det er et alvorlig misforhold mellom folks bruk av og tillit til alternativ behandling og den plass slike behandlingstilbud har i den norske helsetjenesten", sier tidligere helseminister Dagfinn Høybråten i forordet til denne boken.

Fredag varslet han at SV skal bli et helseparti. Helsekampen hardner til Av Mandag Morgen 19. desember 2010, 16:05 Helseminister Anne Grete Strøm-Erichsen skal ha honnør for at hun våget seg til Molde for å møte en hel by i opprørstemning. Helsekampen hardner til Av Mandag Morgen 19.

Ernæringsmedisin kunne redde flere hundre millioner liv hvis ikke farmasøytisk industri, store deler av mediene og andre økonomisk mektige aktører hadde motarbeidet den. Obama vant helsekampen. USAs høyesterett har opprettholdt Obamas helsereform.

RELATERTE BØKER