Ingeborg Stana

Ingeborg Stana - Jørgen Bakke, Nikolaj Frobenius, Erlend Loe, John Erik Riley, Espen Hammer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Bakke, Nikolaj Frobenius, Erlend Loe, John Erik Riley, Espen Hammer
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
Ingeborg Stana.pdf
ISBN
5683516010962

BESKRIVELSE

Ingeborg Stana. Landskap, Maleri er en rikt illustrert praktbok og den mest omfattende presentasjonen av Ingeborg Stanas kunstnerskap. Gjennom tekster på norsk og engelsk av kunsthistoriker Jørgen Bakke, forfatterne Erlend Loe, John Erik Riley, Nikolaj Frobenius og filosof Espen Hammer gir boken ulike innganger til forståelsen av kunstnerens arbeid. Boken er designet av Halvor Bodin.

I tillegg har hun deltatt på en rekke utstillinger og festivaler i Europa, Kina og Russland. Ingeborg Stana. Landskap, Maleri er en rikt illustrert praktbok og den mest omfattende presentasjonen av Ingeborg Stanas kunstnerskap.

Landskap,maleri. Ingeborg Stana (f.1968) Ingeborg Stana er utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo, Accademia di belle arti i Firenze og Instituto del'Arte e il Restauro i Firenze. Hun arbeider som maler, videokunstner og grafiker.

RELATERTE BØKER