Aids-epidemien

Aids-epidemien - Stig S. Frøland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig S. Frøland
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Aids-epidemien.pdf
ISBN
1806255476845

BESKRIVELSE

Boken gir en bred fremstilling av alle viktige aspekter ved aids-epidemien. Hiv- og aids-epidemien er ? foreløpig ? den siste av de store og alvorlige epidemiene som har rammet menneskeheten. Epidemien har hatt store medisinske konsekvenser, med millioner av dødsfall. I tillegg har den hatt betydelige sosiale, økonomiske og kulturelle følger. Samtidig er epidemien blitt møtt med en imponerende innsats fra det internasjonale forskersamfunnet som blant annet har ført til meget effektiv medikamentell behandling. Dette har endret aids-sykdommens ansikt i den rike verden, hvor vi imidlertid ser nye, uforutsette problemer. I fattige deler av verden er epidemien stadig en enorm utfordring og representerer et av de største globale problemene i moderne medisin. Boken gir en bred fremstilling av alle viktige aspekter ved aids-epidemien ? medisinske og ikke-medisinske ? og dekker både epidemiens historie, samtidssituasjonen og fremtidsaspektene. Denne boken er skrevet for alle ? i og utenfor helsevesenet ? som er interessert i de mange fascinerende og viktige problemene hiv-viruset konfronterer oss med.

FOTO: REUTERS 27-år gamle Zinmar Nwe er HIV-positiv, og mannen hennes døde av AIDS. - Aids-epidemien er lik en krig, som raserer land etter land både helsemessig, politisk, økonomisk, sosialt og sikkerhetsmessig, sier USAs superdiplomat Richard Holbrooke. Mener AIDS-epidemien er overdrevet Ny forskning tyder på at HIV og AIDS ikke er så utbredt i Afrika sør for Sahara som vi tidligere har trodd. I flere av landene viser nye studier betydelig lavere nivå av smittede enn hva tidligere estimater tyder på. Aids-epidemien har nå passert toppen og antallet som årlig smittes av hiv vil heretter synke, tror aktivistgruppe. Boken gir en bred fremstilling av alle viktige aspekter ved aids-epidemien.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205463660 Paven: Kondomer hjelper ikke mot aids-epidemien. Pave Benedikt XVI mener kondomer ikke hjelper mot aids-epidemien, men tvert imot gjør situasjonen verre i afrikanske land hvor sykdommen er utbredt. Aids-epidemien har allerede påvirket folketallet markert i flere land.

RELATERTE BØKER