Kundalinimeditasjon

Kundalinimeditasjon - Kathryn McCusker | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathryn McCusker
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Kundalinimeditasjon.pdf
ISBN
7134036959600

BESKRIVELSE

Kundalini er navnet på den skapende energien som slumrer nederst i ryggen vår, lik en sammenkveilet slange, og kundalinimeditasjon har sin opprinnelse i fortidens India, muligens så langt som 4000 år tilbake i tid. Yogalærer og operasanger Kathryn McCusker oppfordrer oss til å vekke kundalini og hjelpe energien til å stige opp gjennom kroppens chakraer og slik heve vår energetiske vibrasjon - med klarhet, innsikt, balanse, indre fred og høy personlig skaperkraft som mål. Den nye, opphøyde energetiske frekvensen som sinnet fungerer på, gjør det lettere å lytte til vår sanne indre stemme, til drømmene våre, til det vi brenner for og til det som er vår hensikt i dette livet.Kathryn McCusker viser oss ved hjelp av illustrerte øvelser og enkle forklaringer hvordan vi ved å følge ulike kombinasjoner av meditasjoner, yogastillinger, mudraer (håndstillinger), bandhaer (kroppslåser), yantraer (hellige diagrammer) pusteøvelser og chanting av mantraer (hellig lyd) aktiverer kundalini og nyttiggjør oss denne uendelig kraftfulle energien.

I tillegg tilbyr vi kurs, privattimer og Yogaterapi i Kundalini Yoga i Oslo. Praktiser transformerende Kundalini yoga og meditasjon teknikker i ditt private online yoga studio Yoga kurs Live sendinger Privat coaching I hvert menneske finnes det en energi som på sanskrit kalles Kundalini. Den ligger i sakral benet (Sacrum) ved foten av ryggraden.

Meditasjon er en sikker metode for oppvåkning i Kundalini (også kjent som den hellige ild) som energizes ytterligere åndelig utvikling. "Prayer is when the mind is one-pointed and man talks to Infinity. Meditation is when the mind becomes totally clean and receptive, and Infinity talks to the man." ~Yogi Bhajan, The Aquarian Teacher Training manual, p.

RELATERTE BØKER