Ortodoksi

Ortodoksi - G.K. Chesterton | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
G.K. Chesterton
DIMENSJON
8,35 MB
FILNAVN
Ortodoksi.pdf
ISBN
8243405104471

BESKRIVELSE

G.K. Chesterton (1874-1936) var engelsk forfatter, legteolog, poet, journalist og kristen apologet med stor innflytelse i sin samtid. Ortodoksi (1908), skrevet mens Chesterton fremdeles var anglikaner - han ble siden katolikk - er blitt stående som en klassiker innen apologetikk. Chestertons skarpsynte betraktninger, vittige formuleringer og uvanlige evne til å spissformulere og vinkle spørsmål på utfordrende og humoristisk vis, kommer til sin fulle rett i denne boken. Chestertons forfatterskap var med på å prege personer som C. S. Lewis, Mahatma Gandhi, George Bernard Shaw, Hilaire Belloc og Jorge Luis Borges. Ved hans requiemmesse i 1936 uttalte Ronald Knox: «Denne generasjonen har så til de grader vokst opp under Chestertons innflytelse at vi ikke en gang vet at vi tenker Chesterton».

Du er hjertelig velkommen til vår hjemmeside og til å besøke kirken. Begena Alemu Aga - Ethiopian Orthodox Tewahedo Song 1 of 4 by Sendek Alama. 3:43.

Dette fører til at man mister livskvalitet og forringer livet fordi man ikke får tid til noe annet, som skole, fritid, venner og hobbyer. Den lutherske ortodoksi, særlig preget av Jesper Rasmussen Brochmand, fikk godt feste på Færøyene og forble den dominerende retning lengre der enn i Danmark-Norge forøvrig. WikiMatrix Da den lutherske ortodoksiens store systembygger Johann Gerhard (1582-1637) ble alvorlig syk i fjortenårsalderen hadde Johann Arndt gjort så sterk innflytelse på ham at han bestemte seg for å studere ... ortodoksi, (af gr.

RELATERTE BØKER