Reis gjennom de ville dyrenes forbløffende verden. Gullstjerne

Reis gjennom de ville dyrenes forbløffende verden. Gullstjerne - Steve Parker | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steve Parker
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Reis gjennom de ville dyrenes forbløffende verden. Gullstjerne.pdf
ISBN
5556368277863

BESKRIVELSE

En ekstra innholdsrik bok i suksess-serien Gullstjerne - med hjernebry og aktiviteter som gjør det gøy å lære den nyttige kunnskapen.Reis jorda rundt til lands, til vanns og i lufta for å utforske det fantastiske dyrelivet på planeten vår. Har du lurt på hvordan tukanen klarer å bære det digre nebbet? Mens du finner fram i labyrinter, løser bildegåter, bygger en beverhytte, sammenligner dyrenes rekorder med dine og vennenes, eller mens du tegner, lærer du en masse om ulike dyrearter og habitatene deres. Denne boka gir barnet en pangstart på naturfagundervisningen i skolen!

Utforsk alt det raskeste på jorden gjennom ett hundre fakta, fantastiske bilder og morsomme tegninger. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

Dyr mot dyr. Kjøp Fart fra Bokklubber Legg ut på en supersonisk reise for å bli kjent med vitenskapen bak raske motorer, dyr og ikke minst mennesker. Utforsk alt det raskeste på jorden gjennom ett hundre fakta, fantastiske bilder og morsomme tegninger. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem.

RELATERTE BØKER