Rettferdighet som rimelighet

Rettferdighet som rimelighet - John Rawls | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Rawls
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Rettferdighet som rimelighet.pdf
ISBN
2744344602140

BESKRIVELSE

I sitt hovedverk fra 1971 "A theory of justice" foreslo forfatteren en oppfatning av rettferdighet som han kalte "rettferdighet som rimelighet". Denne teorien bygger på den gamle tradisjonen om å forstå rettferdighet som en sosial kontrakt. I denne boka har han reformulert forsvaret for rettferdighet som rimelighet. Denne reformuleringen viser hvordan teorien kan forstås som en form for politisk liberalisme. Har person- og saksregister.

har utviklingen innenfor dette bærekraftsmålet ikke gått i riktig retning. 70 millioner av mennesker levde i 2018 som flyktninger, det er et antall som er det høyeste FN noen gang har dokumentert.

... har utviklingen innenfor dette bærekraftsmålet ikke gått i riktig retning.

RELATERTE BØKER