Robins guide til kjøpsretten

Robins guide til kjøpsretten - Kaija Bjelland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaija Bjelland
DIMENSJON
11,77 MB
FILNAVN
Robins guide til kjøpsretten.pdf
ISBN
1144129187173

BESKRIVELSE

De sentrale kjøpsrettslige emnene fremstilles på en enkel måte, med henvisninger til bestemmelsene i kjøpslovene. Denne boken gir en praktisk og eksamensrettet innføring i kjøpsrett.Boken er ment for ferske jusstudenter. Den innledes med en kort innføring i rettskilder og rettskildebruk, og avsluttes med et kapittel om studie- og eksamensteknikk.I tillegg inneholder boken en oversikt over gamle eksamensoppgaver, dommene i domssamlingen og forslag til kollokvier.

Denne boken gir en praktisk og eksamensrettet innføring i kjøpsrett. Boken er ment for ferske jusstudenter.

Read reviews from world's largest community for readers. Denne boken gir praktisk og eksamensrettet innføring i kjøpsr... Les Robins guide til kjøpsretten boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

RELATERTE BØKER