Søvnløshet

Søvnløshet - Anne M. Wolland, Mona Skard Heier | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne M. Wolland, Mona Skard Heier
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Søvnløshet.pdf
ISBN
2146425233769

BESKRIVELSE

Kort og enkelt beskriver forfatterne blant annet hva søvn er, hvor mye søvn vi trenger, om søvnløshet er skadelig, og hvordan man kan hanskes med og behandles for søvnløshet. Boka er skrevet for sykepleier-, vernepleier-, helse- og sosialfagutdanningene, både på bachelornivå og for videreutdanningene. Den er interessant og nyttig for enhver som har opplevd å ikke få sove.

Noen sliter mest med innsovningen, andre med urolig nattesøvn og mange oppvåkninger. Litt om søvnløshet: Søvnløshet kan ytre seg i form av innsovningsvansker, hyppig oppvåkning om natten, urolig søvn eller at man våkner for tidlig om morgenen. Følgene kan være at man ikke får tilfredsstilt sitt samlede søvnbehov, og at man føler seg trett.

Dette kan være trøbbel med å få sove gjennom natten, våkne for tidlig eller ikke å klare å sovne. Mange mennesker rammes av søvnløshet, spesielt når man blir eldre. Sovemidler anbefales vanligvis ikke, men det finnes annen behandling som kan hjelpe. Syv grep som virker mot søvnløshet.

RELATERTE BØKER