Turbulens og tankekraft

Turbulens og tankekraft - Thomas Brandt, Ola Nordal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Brandt, Ola Nordal
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Turbulens og tankekraft.pdf
ISBN
9637637626019

BESKRIVELSE

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim er et ungt universitet med en lang og turbulent historie. Forløperne er Norges tekniske høyskole som ble opprettet i 1910 og den Allmennvitenskapelige høgskolen, med røtter til lærerhøgskolen. Da NTNU ble født i 1996, ble et mangfold av fagtradisjoner forent: opplysningstid, ingeniør- og arkitektutdanning, lærerutdanning, medisinsk forskning og musikk. Historien om NTNU forteller ikke bare om fag og institusjonen med sine strukturer og systemer, men om dens bygg og tilhørende lokaliseringsspørsmål og om mennesker med sine agendaer, ønsker, forventninger og forestillinger.

Thomas Brandt og Ola Nordal. Legg i ønskeliste.

Sannsynligvis fra prof. Gunnar Sundby og medarbeidere en gang på 1920-tallet under arbeidet med effektforbedring av turbinhjul for norske vannkraftverk.

RELATERTE BØKER