Hysj, vi regner

Hysj, vi regner - Roman Linneberg Eliassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roman Linneberg Eliassen
DIMENSJON
4,95 MB
FILNAVN
Hysj, vi regner.pdf
ISBN
5072869351422

BESKRIVELSE

I 2008 går den amerikanske investeringsbanken Lehman Brothers konkurs. Verden kastes ut i økonomisk krise. Samme år, i Bergen, begynner Roman L. Eliassen å studere samfunnsøkonomi. Der nevnes finanskrisen knapt på forelesning. Hvorfor ikke? Hysj, vi regner er et oppgjør med økonomifaget. Har økonomenes oppheng i matematiske metoder gjort dem ute av stand til å forstå virkeligheten? Forfatteren tar til orde for at faget må fornyes og tilpasses utfordringene den moderne kapitalismen står overfor. Boken er interessant for deg som ønsker å forstå økonomiens rolle i samfunnet.

Unge Eliassen begynte å studere økonomi høsten 2008. Dette er høsten da Lehman Brothers gikk konkurs og verdensøkonomien «ble kastet inn i sin største krise siden den store depresjonen». • Boken «Hysj, vi regner.

Verden kastes ut i økonomisk krise. Samme år, i Bergen, begynner Roman L.

RELATERTE BØKER